skip to Main Content

Vi utför maskinbearbetning, svetsning, reparation och montagearbeten.
Nytillverkning av maskiner. Service och underhåll till industrin.

Verkstadstjänster

Vi utför maskinbearbetning, plåtberedning och skärning. Vi utför svetsning i de flesta material – från låglegerat till höghållfasta stål i både svart och vitt material. Vi reparerar allt inom plåt och maskin.

Vår produktion är väldigt flexibel och vi har en välutrustad maskinpark. I vår verkstad har vi plåtsax, kantpress, C-press, radialborrmaskin, kilspårmaskin, svarvar och fräsar för olika behov.

Materiallager

Vi har ett stort materiallager där vi lagerhåller allt från stål till slitdetaljer.

Service & underhåll

Vi kan service & underhåll till process- och träindustrin för det har vi arbetat med i femtio år. Vi har fullt utrustade servicefordon, så vi åker dit du behöver oss. Våra uppdrag sträcker sig från långa samarbeten med program på förebyggande underhåll till att vara en resurs som stöttar med kunnande och kapacitet när det uppstår akuta fel.

Projekt

Vi konstruerar och tillverkar maskiner till industrin. Våra projekt, som både är stora och mindre, innebär att vi tar totalansvaret, så vi håller ihop arbetet från utveckling till färdigt montage. Vårt senaste projekt, som är en maskin för hopfogning av trä, håller vi som bäst på att montera. Kunden, ett träindustriföretag, kommer bli effektivare och minskar även sin påverkan på miljön.

Vi har stort lager av stål