skip to Main Content

Helldéns Svets & Mekaniska AB har lång erfarenhet av konstruktion och tillverkning av maskiner till industrin där vår spetskompetens finns inom process- och träindustrin. Vi är ett fullserviceföretag inom verkstadsindustrin där vi utför reparationer, löpande underhåll och service, både ute hos våra kunder och i vår välutrustade verkstad. Vår verkstad ligger på Södra industriområdet i Insjön. Där har vi stora lokaler, en välutrustad maskinpark och ett generöst lager med material.

Varför ska ni välja Helldéns?

Vi är ett verkstadsföretag med resurser och med mer än femtio år i branschen, så kan vi lova att vi löser det du behöver hjälp med. Vår samlade specialkunskap och erfarenhet bidrar till en lönsam affär – för dig som kund.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Helldéns

Hans och Olle vid verkstaden på 70-talet.

Vår historia

Vi är ett verkstadsföretag som har funnits i Insjön sedan 1969 då verksamheten startades av Olle Helldén under namnet Helldéns Mekaniska AB. Samma år flyttade verksamheten in i de nuvarande lokalerna i Insjön.

Hans Helldén tog 1995 över verksamheten med det nya namnet Helldéns Svets och Mekaniska AB. Hösten 2019 tog Adam Bringsell över som VD.

1 Januari 2023 köpte Adam bolaget och driver verksamheten vidare framåt.

 

 

 Information om behandling av personuppgifter

Ett framtidsföretag med en lång historia